Maisto ir virtuvės atliekos

Tai biologiškai skaidžios atliekos, susidarančios namų virtuvėse:

vaisių ir daržovių gabaliukai, žievės,

termiškai apdorotos daržovės ir vaisiai,

kambariniai augalai ir jų liekanos,

kiaušinių lukštai,

arbatos tirščiai ir pakeliai,

kavos tirščiai bei jų filtrai,

riebalais ir kitais maisto produktais suteptas kartonas ir popierius,

popieriniai rankšluosčiai ir servetėlės,

pasibaigusio galiojimo maisto produktai,

duonos gaminiai ir makaronai,

mėsos, žuvies, pieno ir kiti maisto likučiai (BE pakuočių - stiklo, metalo ar kombinuoto plastiko).

 

Maisto atliekas rūšiuokite ir surinkite atskirai nuo kitų buitinių atliekų.

Šias atliekas dėkite į plastikinį maišelį ir jį sandariai užrišus išmeskite į rudąjį konteinerį.

Turinio atnaujinimo data: 2025-03-13, 16:05:50
Susisiekite